Boven-en onderwarmte
Of het nou gaat om het bakken van taarten of pizza’s het grillen van kip of het stomen van groenten. In de SpeedOven bereid je jouw gerechten precies zoals jij het wilt. Met twee verwarmingselementen aan de bovenkant en één aan de onderkant, worden jouw gerechten ongekend snel en altijd gelijkmatig bereid.
Houtskool hitte element
Het houtskool element zorgt ervoor dat er warmtestralen diep tot in het gerecht doordringen. Bak je graag vlees in de oven? De buitenkant wordt hiermee perfect knapperig gebruind terwijl de binnenkant mals en sappig blijft, net als bij het grillen op houtskool. Je bakt hiermee tot wel 30 sneller en 40 zuiniger dan met een normale oven.
Ronde binnenkant
Aangezien de meeste ovenschalen rond zijn, waarom zou dit dan anders zijn voor de binnenkant van de SpeedOven? Met de unieke ronde binnenkant passen je schalen en artikelen gemakkelijker in de combi-oven, neemt het gerecht tot wel 25 meer geconcentreerde warmte op en is het gemakkelijker om de binnenkant zonder hoeken te reinigen.
Steam Chef
Wil je etenswaren als groenten zo gezond mogelijk bereiden? Dan is het stomen hiervan een goede bereidingswijze. Zo behoud je de kleur, het vocht en de voedingsstoffen. De RVS stoomschaal zorgt ervoor dat de magnetronstralen de voedinswaren niet direct bereiken, maar dat het water in de schaal omzet tot stoom voor een perfecte bereiding.